Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

What The F*CK !?

Go down 
+2
Katrin
Stree7HuG
6 posters
АвторСъобщение
Stree7HuG

Stree7HuG

Брой мнения : 12

What The F*CK !? Empty
ПисанеЗаглавие: What The F*CK !?   What The F*CK !? Icon_minitimeНед Яну 23, 2011 5:19 pm

Абе верно ли на 150 реса,ако объркаш статса си имаш възможност да си го поправиш като реснеш отново??? Ако е така махнете го това,губи се смисъла да се играе...поне за мен,а нали има "големи" играчи нека ги видим какъв статс ще измислят и дали ще се прецакат,па може и аз да се прецакам знам ли...все пак такава е играта. tongue <Peace>
Върнете се в началото Go down
Katrin

Katrin

Брой мнения : 24

What The F*CK !? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: What The F*CK !?   What The F*CK !? Icon_minitimeПон Яну 24, 2011 1:38 am

Ще е по добре да се реска статс-а , но нека примерно това струва 2 милярда Smile
FeNoMeNa

FeNoMeNa

Брой мнения : 59
Местожителство : София

What The F*CK !? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: What The F*CK !?   What The F*CK !? Icon_minitimeПон Яну 24, 2011 2:09 am

Katrin написа:
Ще е по добре да се реска статс-а , но нека примерно това струва 2 милярда Smile
Имам чуството че си се надрусала с нещо.Първо тази опция е безплатна в почти всички сървъри дали ще са хард дали ще са еазу дали ще са медиум.Затова не давай некви тъпи предложения преди да напишеш нещо го обмисли Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Katrin

Katrin

What The F*CK !? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: What The F*CK !?   What The F*CK !? Icon_minitimeПон Яну 24, 2011 3:58 am

1-во всеки си има право на мнение.
2-ро като в всички сървъри е безплатна защо тук да не бъде с пари ? Нека да е малко по различен сървъра а не еднообразен като всички останали, да се отличава с нещо да има смисъл в самата игра, на теб ако ти е интересно всичко на готови отивай да играеш някой фън сървър какво си се хванал тука ?
3-то И преди да ми говориш в женски род, се замисли дали наистина съм момиче и не бързай да се изказваш неподготвен.
FeNoMeNa

FeNoMeNa

Брой мнения : 59
Местожителство : София

What The F*CK !? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: What The F*CK !?   What The F*CK !? Icon_minitimeПон Яну 24, 2011 4:25 am

Щом не си момиче не се пиши с женски никове и не слагай снимки на некви момичета.Трав***т такъв
ReVenGe

Брой мнения : 53
Местожителство : Aнглия

What The F*CK !? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: What The F*CK !?   What The F*CK !? Icon_minitimeПон Яну 24, 2011 5:05 am

FeNoMeNa написа:
Щом не си момиче не се пиши с женски никове и не слагай снимки на некви момичета.Трав***т такъв

HaHaHa lol! lol! lol! lol! lol! lol!
http://guild-kidscry.tk/
Prayerx

Брой мнения : 18

What The F*CK !? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: What The F*CK !?   What The F*CK !? Icon_minitimeПон Яну 24, 2011 5:09 am

FeNoMeNa Ти си яко сбъркан .. !!!
Katrin

Katrin

What The F*CK !? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: What The F*CK !?   What The F*CK !? Icon_minitimeПон Яну 24, 2011 6:26 am

FeNoMeNa написа:

Виж какво тъпо лапе, върви си избивай комплексите другаде.
Ти не си човека, който ще ми каже как да се пиша ??? !!! Такъв ми е никнейма в играта и така се написах и във форума, а снимката е на мойта приятелката, така че моля ти се върви се скрий някъде !!
Nightmare

Nightmare

Брой мнения : 53

What The F*CK !? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: What The F*CK !?   What The F*CK !? Icon_minitimeПон Яну 24, 2011 1:11 pm

На мен ми харесва идеята на Katrin защото така DL-тата няма да си ресват стаца да addват команда да максват.. Заради zen-a, но да струва 1,5млрд че 2 ми се струва малко много иначе за идеята 10/10.
Sponsored content

What The F*CK !? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: What The F*CK !?   What The F*CK !? Icon_minitime

What The F*CK !?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Mu-VT Team :: Complaints // Оплаквания-
Идете на: