Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Kundun Daemon And Dragons in Davias4

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
ReVenGe

Брой мнения : 53
Местожителство : Aнглия

Kundun Daemon And Dragons in Davias4 Empty
ПисанеЗаглавие: Kundun Daemon And Dragons in Davias4   Kundun Daemon And Dragons in Davias4 Icon_minitimeЧет Яну 27, 2011 3:41 am

1.Предложението ми е следното. Понеже има дракони в давиас4 аз предлагам да се направи така че да падат някакви итеми например от боkc+4 защото има доста онлине и 4 лизарда нестигат за никаде. Идеята ми е да се направят силни такаче само герои на 150реса да може да ги бие и примерно за да се убие да триабва поне двама трима да го бият. Но примерно дропа на итемите да бaде вдигнат както и дропа на итемите с лaк! Предлагам тези дракони да се сложат в края на иkарус.

2.Втората идея ми е да се пусне Кундум Даемонa в Калима в дествие което ще рече. Примерно да падат по 3 ексълент итема наведнаж по простата причина че се ражда на 24h.
Върнете се в началото Go down
http://guild-kidscry.tk/
FeNoMeNa

FeNoMeNa

Брой мнения : 59
Местожителство : София

Kundun Daemon And Dragons in Davias4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Kundun Daemon And Dragons in Davias4   Kundun Daemon And Dragons in Davias4 Icon_minitimeЧет Яну 27, 2011 4:03 am

Аз съм за по-добре ще е така.
Върнете се в началото Go down

Kundun Daemon And Dragons in Davias4
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Discusions & others // Дискусий и други .. :: Your private opinions and recommendations // Предложения и препоръки-
Идете на: