Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Str7Hustla

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Katrin

Katrin

Брой мнения : 24

Str7Hustla Empty
ПисанеЗаглавие: Str7Hustla   Str7Hustla Icon_minitimeНед Яну 30, 2011 10:23 am

Хайде вие си кажете мнението ????
Върнете се в началото Go down
Stree7HuG

Stree7HuG

Брой мнения : 12

Str7Hustla Empty
ПисанеЗаглавие: ;   Str7Hustla Icon_minitimeНед Яну 30, 2011 7:13 pm

И само не видях къде е тоя спийд,ти да си чувал за Twist slash bug ?? дето мога те гоня само като мърдам мишката и съм задържал ляв бутон. Внимавай много ти,щото и ти не си цвете за мирисане,ама няма кой да следи за хакове,кученче мръсно! clown
В икарус пк си,убивам те и пак се появаваш,кажи как става тоя номер...даваш Switch Char и си с друг статс,а това как става де*а мама ти крастава??? Големи играчи станахте всичките,знаете си че сте мишоци,ама пак се прайте, стойкаджии!
Няма да се учудя,ако и аз бъда баннат,също като моя човек,за дето съм псувал. Smile Човека казва как стоят нещата,а т'ва че вие се имате с "великия" админ Арагорн е друг въпрос. What a Face

Аре духа*те го чикиджии мръсни,много здраве ви желая и да си останете същите ЛЕШПЕРИ! lol! bounce
u3pyg

u3pyg

Брой мнения : 28
Местожителство : Silistra

Str7Hustla Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Str7Hustla   Str7Hustla Icon_minitimeПон Яну 31, 2011 4:05 am

ше ти обесня някой път как стават нещата кат те обият и след сек да си там тва не е хак.ама ти направо ме скъсваш изведнъж се появяваш и изчезваш и на клипа си така изведнъж искачаш от некаде според мен си спиидърче Smile
ReVenGe

Брой мнения : 53
Местожителство : Aнглия

Str7Hustla Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Str7Hustla   Str7Hustla Icon_minitimeПон Яну 31, 2011 5:06 am

Истината е че вчера стана абсолутно сa6тото нещо. Бие ме а е невидим. Тои играе с спuuд от самото начало. Тои кaто почна аз биax 70 реса виж гo сега. Но аз съм си виновен че го прикриваx далго време. Правеx се на луд щото изглеждаше свестен а е абсолутно същото ла*но като останалите.

Има само едно решение и то е МуГуард

P.S - I Hate Speeders
http://guild-kidscry.tk/
Katrin

Katrin

Брой мнения : 24

Str7Hustla Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Str7Hustla   Str7Hustla Icon_minitimeПон Яну 31, 2011 8:31 am

Stree7HuG написа:
И само не видях къде е тоя спийд,ти да си чувал за Twist slash bug ?? дето мога те гоня само като мърдам мишката и съм задържал ляв бутон. Внимавай много ти,щото и ти не си цвете за мирисане,ама няма кой да следи за хакове,кученче мръсно! clown
В икарус пк си,убивам те и пак се появаваш,кажи как става тоя номер...даваш Switch Char и си с друг статс,а това как става де*а мама ти крастава??? Големи играчи станахте всичките,знаете си че сте мишоци,ама пак се прайте, стойкаджии!
Няма да се учудя,ако и аз бъда баннат,също като моя човек,за дето съм псувал. Smile Човека казва как стоят нещата,а т'ва че вие се имате с "великия" админ Арагорн е друг въпрос. What a Face

Аре духа*те го чикиджии мръсни,много здраве ви желая и да си останете същите ЛЕШПЕРИ! lol! bounce

Виш кво, бот.... аз не играя от вчера тая игра и знам много повече работи от теб, това за Икарус като си ПК и някой те убие излизаш с Alt+F4 преди да те портне в Давиас , влизаш и пак си на същото място, а тва за статса..... ти просто си уникално тъпо момче, като съм 150 реса имам 75 000 точки , я сега сметни колко прави 32767 agility + 32 000 energy = 64 767 !!!
Я ми кажи сега как си обръщам статса че и на мен ми стана интересно глупако ??????
rapzombi

Брой мнения : 2

Str7Hustla Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Str7Hustla   Str7Hustla Icon_minitimeВто Фев 01, 2011 8:42 am

Katrin написа:
Stree7HuG написа:

Виш кво, бот.... аз не играя от вчера тая игра и знам много повече работи от теб, това за Икарус като си ПК и някой те убие излизаш с Alt+F4 преди да те портне в Давиас , влизаш и пак си на същото място, а тва за статса..... ти просто си уникално тъпо момче, като съм 150 реса имам 75 000 точки , я сега сметни колко прави 32767 agility + 32 000 energy = 64 767 !!!
Я ми кажи сега как си обръщам статса че и на мен ми стана интересно глупако ??????
Ей Катрин тъпа пача нали ти си същата насрах те с Маглов когато беше на КОМБО и излиза влиза с спийд хака !!! аз се местя и в движение ми убива МАЙКА ТИ ДА ЕБА КУРВО НЕДОРАСЛА
Sponsored content

Str7Hustla Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Str7Hustla   Str7Hustla Icon_minitime

Str7Hustla
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Str7Hustla's Shop™

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите