warden
Брой мнения : 2 Join date : 28.02.2011 Age : 32 Местожителство : Русе
| Заглавие: Предложение. Чет Мар 17, 2011 10:15 am | |
| Всички сървъри западат заради едни и същи два проблема, които са взаимно свързани - (1) липса на добра подръжка и некомпетентност на админи и гейм мастъри и (2) липса на евенти. За това колко са кадърни гмтата не мога изкажа мнение по простата причина че съм засичал гм точно два пъти, а имам близо месец игра вече, но това не е толкова фатално, колкото че не се правят някакви организирани евенти, които да върнат интригата и желанието за игра на хората. Извинявам се, но според мен един дроп евент от 10 бокса е чисто отбий номер. Ще е много по-добре ако се правят (може и рядко) някакви големи евенти, примерно ПК евент по ресове, а и за този сървър трябва и да е по класове, защото БКто е изпило силиците на останалите класове НО нищо . Може да се организира и ПК с цели гилдии, там по 5 6 човека от всяка фракция да се бият и последния оцелял печели определа награда за гилдията си. И така нататък и така натаък, имам много идеи, ако има интерес към препоръката ми ще споделя Поздрави! warden | |
|