Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Бъг с елхата в Devias!

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
3apa3a

Брой мнения : 1

Бъг с елхата в Devias! Empty
ПисанеЗаглавие: Бъг с елхата в Devias!   Бъг с елхата в Devias! Icon_minitimeСря Апр 06, 2011 5:36 pm

Тамън реснах и отидох в давиас.Тръгнах да бия на един от спауновете при което бях убит мигновенно от друг играч.След като се родих в девиас бях и съм все още зад смотаната елха и не мога да мърдам.Моля някой админ да ме портне на друго място.Мерси предварително!
Ето и снимка за да видите за какво става въпрос.Предполагам, че скоро ще махнете коледната украса или поне елхата за да не стават повече такива мизерии.

ПП:Преди да започнете да ревете защо не съм се портнал сам, причината е защото съм лвл 28!

Върнете се в началото Go down
Katrin

Katrin

Брой мнения : 24

Бъг с елхата в Devias! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бъг с елхата в Devias!   Бъг с елхата в Devias! Icon_minitimeСря Апр 20, 2011 3:46 pm

3apa3a написа:
Тамън реснах и отидох в давиас.Тръгнах да бия на един от спауновете при което бях убит мигновенно от друг играч.След като се родих в девиас бях и съм все още зад смотаната елха и не мога да мърдам.Моля някой админ да ме портне на друго място.Мерси предварително!
Ето и снимка за да видите за какво става въпрос.Предполагам, че скоро ще махнете коледната украса или поне елхата за да не стават повече такива мизерии.

ПП:Преди да започнете да ревете защо не съм се портнал сам, причината е защото съм лвл 28!

Pomisli malko, ne e tolkova slojno da se izmuknesh ot elhata Wink
Nakarai nqkoi priqtel da ti kupi/nameri Town Portal i da ti go dade ;]
uspeh ;pp
Върнете се в началото Go down

Бъг с елхата в Devias!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Reports // Рапорти :: Report for BUG // Докладвайте за БЪГ-
Идете на: