3apa3a
Брой мнения : 1 Join date : 06.04.2011
| Заглавие: Бъг с елхата в Devias! Сря Апр 06, 2011 5:36 pm | |
| Тамън реснах и отидох в давиас.Тръгнах да бия на един от спауновете при което бях убит мигновенно от друг играч.След като се родих в девиас бях и съм все още зад смотаната елха и не мога да мърдам.Моля някой админ да ме портне на друго място.Мерси предварително! Ето и снимка за да видите за какво става въпрос.Предполагам, че скоро ще махнете коледната украса или поне елхата за да не стават повече такива мизерии. ПП:Преди да започнете да ревете защо не съм се портнал сам, причината е защото съм лвл 28! | |
|
Katrin
Брой мнения : 24 Join date : 19.01.2011
| Заглавие: Re: Бъг с елхата в Devias! Сря Апр 20, 2011 3:46 pm | |
| - 3apa3a написа:
- Тамън реснах и отидох в давиас.Тръгнах да бия на един от спауновете при което бях убит мигновенно от друг играч.След като се родих в девиас бях и съм все още зад смотаната елха и не мога да мърдам.Моля някой админ да ме портне на друго място.Мерси предварително!
Ето и снимка за да видите за какво става въпрос.Предполагам, че скоро ще махнете коледната украса или поне елхата за да не стават повече такива мизерии.
ПП:Преди да започнете да ревете защо не съм се портнал сам, причината е защото съм лвл 28!
Pomisli malko, ne e tolkova slojno da se izmuknesh ot elhata Nakarai nqkoi priqtel da ti kupi/nameri Town Portal i da ti go dade ;] uspeh ;pp | |
|